Steinbiten Akvarieforening søker nye medlemmer

Hei! Det må bare beklages at oppdateringer på denne bloggen har vært fraværende den siste tiden. Det skyldes både det ene og det andre, men forhåpentligvis så kommer aktiviteten til å øke etterhvert!

Situasjonen er nå slik at mange medlemmer har gått ut av foreningen ettersom de har blitt ferdige med mastergradene sine. Og selv med nye medlemmer på bachelorgrad-nivå, har kapasiteten vår sunket en del, og det er derfor vi nå er på jakt etter nye medlemmer!

Så hvis du er interesert i å være med i vår lille forening, så er det bare å ta kontakt med Mali Ramsfjell (email: malihr@student.ibv.uio.no) eller ta kontakt med oss via vår facebookside.

Å være medlem vil bestå av å hjelpe til med å holde akvariet i stand, gi fôr til dyrene der og å få være med på utflukter for å finne nye og spennende organismer til akvariet! Det er også en fin mulighet til å bli med i en studentforening og bli kjent med nye mennesker. Mer informasjon om foreningen finner du på bloggen, så hvis du har tid, ta deg gjerne en titt!

Jeg håper at dette er noe som høres morsomt ut og at noen av dere er interessert i å fortsette å drive dette akvariet fremover!

Mvh Mali Ramsfjell, nåværende medlem av Steinbiten Akvarieforening

 

1 tanke på “Steinbiten Akvarieforening søker nye medlemmer

Legg igjen en kommentar